VRAČILA IN MENJAVE

Niste zadovoljni s svojimi kopalkami? Vračila in menjave so pri Anchie swim enostavne in tukaj smo zato, da pomagamo.

Kupec ima pravico, da v 14-ih koledarskih dneh od dne prevzema naročenih izdelkov ponudniku na elektronski naslov returns@anchieswim.com sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe. Edini strošek, ki zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe bremeni kupca, je strošek vračila izdelkov.

Kupljene izdelke je potrebno vrniti ponudniku nepoškodovane, v izvirni embalaži in v nespremenjeni količini. Če je pošiljka v kateri je kupec prejel naročene izdelke, fizično poškodovana, če v njej manjka vsebina ali če kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije.

Prosimo, preberite spodnjo politiko o vračilu in zamenjavi izdelkov:

  • Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalnem in prodajnem stanju - neoprani, nenošeni, higienska zaščitna nalepka neodstranjena, s pritrjenimi kartončki ter v priloženi vrečki. Kopalke, ki so bile uporabljene, obrabljene ali oprane, ne bodo sprejete.
  • Kopalke ne smejo biti nošene, spremenjene ali vsebovati kakršnih koli madežev, sledi deodoranta, znoja ali drugih snovi.
  • Priporočamo, da kopalke probate čez spodnje perilo, da preverite če vam ustrezajo, nato pa jih hranite v priloženi vrečki v čistem okolju, da jih slučajno ne boste na noben način uničili ali umazali.
  • Kopalke, ki ne ustrezajo zgornjim zahtevam, niso predmet vračila denarja ali zamenjave.

KAKO POTEKA VRAČILO ALI ZAMENJAVA?

Če želite izdelek vrniti ali zamenjati, sledite spodnjemu postopku:

  • V 14-ih koledarskih dneh od prejema vaših kopalk sporočite odstop od pogodbe na e-naslov prodajalca: returns@anchieswim.com z istim e-poštnim naslovom, ki ste ga uporabili za naročilo izdelkov. V e-poštno sporočilo napišite številko naročila in razlog za vrnitev..
  • V roku 1-2 delovnih dni boste prejeli e-poštni odgovor z vsemi nadaljnjimi navodili ter obrazcem za vračilo oz. zamenjavo izdelka, ki ga priložite v pošiljko.
  • Oblačila zapakirajte v originalno embalažo. Naše eko vrečke za pošiljke imajo dvojni lepilni trak za ponovno uporabo. Lahko ste okolju prijazni in vrnete izdelke v isti vrečki.
  • Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov, ki se obračunava po ceniku dostavne službe. Dostavno službo lahko izbere kupec sam.
  • V roku 5-ih dni od prejema vrnjenih izdelkov jih bomo pregledali in ugotovili ali ustrezajo pogojem vračila, nato pa kupcu vrnili vplačani znesek oziroma koriščeni darilni bon. Stroški pošiljanja pri plačilu po povzetju se kupcu ne vrnejo. Vračilo vplačanega zneska se izvrši na osebni oz. transakcijski račun kupca.

! PROMOCIJSKE KODE IN POPUSTI !

Če ste uporabili popust od 40 % ali več, vam denarja ne povrnemo. V tem primeru lahko artikel zamenjate v roku 14-ih koledarskih dni ali prejmete dobroimetje v spletni trgovini v obliki darilnega bona, katerega rok nikoli ne poteče.

PROSIMO UPOŠTEVAJTE

Ne krijemo stroškov pošiljanja za vračilo ali zamenjavo izdelkov, niti ne prevzemamo odgovornosti za izgubljeno, poškodovano ali ukradeno pošiljko. Prepričajte se, da ste izbrali zanesljivo dostavno službo.

Vrnitve izven časovnega okvirja 14-ih koledarskih dni se lahko zavrnejo. Anchie Swim si pridržuje pravico, da zavrne vračila, ki ne ustrezajo in ne sledijo naši politiki in postopkom vračanja.

Če potrebujete več informacij glede vračil ali zamenjav, nam prosim pišite na info@anchieswim.com