O NAS

V prenasičenem svetu je nastala blagovna znamka ANCHIE, z misijo, da ustvari ekološko in etično alternativo na trgu kopalk. S tehtnim premislekom o kakovosti materialov in konstrukcije verjamemo v »počasno modo« in vlaganje v brezčasne kose kopalk, ki jih boste lahko nosile kar nekaj poletij. Ker se želimo izogniti prekomerni proizvodnji in odpadkom, kolekcijo proizvajamo skozi celotno sezono in s tem proizvedemo le toliko, kolikor lahko prodamo.

Kopalke ANCHIE so namenjene zavestnim ženskam, ki dajejo prednost kakovosti pred količino in investirajo v tisto, kar nosijo.

Vsak kos je zasnovan s čistimi linijami, minimalističnim slogom, ki ga navdihujejo visoki kroji 80-ih in 90-ih. Nudimo izbor brezčasnih silhuet v nevtralnih barvah.

Ker razumemo, da sta slog in oblika telesa vsake ženske različna, smo vam omogočili, da lahko vse kose kopalk med seboj kombinirate ter po svojem okusu prilagajate barve in velikosti, ki vam najbolj ustrezajo.

Anchie je namenjena ljubiteljicam poletja, ki iščejo tisti brezskrbni počitniški občutek in rade ustvarjajo nepozabne poletne spomine.

Z nakupom pri ANCHIE podpirate majhno, mlado, trajnostno podjetje v lasti žensk, ki zagotavljajo da so vaše kopalke vrhunske kvalitete, kar pomeni, da jih boste lahko nosile dolgo časa.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@anchieswim.com

Z ljubeznijo,

vaša ANCHIE