DOSTAVA

Vsa naročila bodo obdelana in odposlana v 1-2 delovnih dneh. Potrdilo o uspešno oddanem naročilu boste prejeli na vaš e-naslov. Naročila se obdelujejo od ponedeljka do petka. Upoštevajte, da naročil med vikendi in prazniki ne obdelujemo. Takoj, ko bo vaše naročilo odposlano, boste prejeli e-poštno sporočilo s sledilno številko za sledenje paketu.

Če želite spremeniti ali preklicati svoje naročilo, nas takoj kontaktirajte (v roku 1 ure). Naročila običajno obdelamo takoj, ko jih prejmemo, in ko je naročilo enkrat obdelano, ga ne bomo mogli več spreminjati. Naročila ni mogoče preklicati, potem ko je že potrjeno na naši spletni strani. Naloga kupca je zagotoviti, da je naslov, naveden v naročilu, pravilen.

Anchie kopalke bodo dostavljene na katerikoli naslov na območju Slovenije. Za dostavo skrbi Pošta Slovenije. Kopalke boste prejeli predvidoma naslednji delovni dan.

  • Med vikendi in prazniki ni dostave.
  • Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu, bo dostavljalec pustil obvestilo, na katerem bodo navodila za poznejši prevzem.
  • Osebni prevzemi niso možni.